Bericht voor alle aankomend eerstejaars geschiedenis!

by Vice-Praeses

Bij deze willen wij jullie graag informeren over de stand van zaken betreft jullie inschrijving bij de HSVL.

Wij hebben alle inschrijvingen en boekverkoopbestellingen die binnen gekomen zijn inmiddels verwerkt. De deadline voor de boekverkoop (15 augustus) is inmiddels verstreken, wat betekent dat je geen boeken meer bij de HSVL kunt bestellen. Als je nog geen bevestigingsmail van ons hebt gehad, komt dat waarschijnlijk omdat wij je machtigingskaart nog niet hebben ontvangen, of je het verschuldigde bedrag van je bestelde boeken nog niet betaald hebt. Het kan zo zijn dat je wel al een algemene ledenmail hebt ontvangen, maar geen bevestigingsmail.

Als we je machtigingskaart voor de introductiedag van 2 september nog niet binnen hebben, vragen we je om deze  ter plekke in te vullen en te tekenen. Degene  die dit nog moeten doen krijgen hier volgende week een mailtje over.

Tevens willen wij vermelden dat je het gehele jaar door lid kunt worden van de HSVL! Vanaf  de eerste week van september zit het bestuur weer van 11 tot 13 in het HSVL-hok! (Huizinga 024, bij de postvakjes van de docenten)

Voor de introductiedag en het eerstejaarsweekend verwijzen je door naar de COACH-commissie: coach.hsvl@gmail.com. Voor overige vragen kun je mailen naar info@dehsvl.nl.

You may also like

Leave a Comment