Propagandacommissie

by Vice-Praeses
Propagandacommissie
De propagandacommissie van dit jaar is weer een mooi gemengd geheel van oudgedienden en nieuwelingen; zowel op HVSL lidmaatschap vlak, als op het digitale kunstenaars vlak. Het zou niet de meest leerzame commissie zijn, als er immers niet altijd meer te leren valt. Van banners tot programma boekjes en van posters tot commissielogo’s: ieder nieuw project is een nieuwe uitdaging en voor het propcorps is geen enkele uitdaging te groot. Alle kansen om onze aanzienlijke skills tentoon te stellen worden aangegrepen, want het liefst tonen wij onze, totaal niet gephotoshopte, propaganda-spierballen.
Als propagandacommissie zijn wij verantwoordelijk voor twee verschillende taken binnen de HSVL.
Het maken van allerhande vormen van propaganda zit al in onze naam. Zo lang als het maar in photoshop of indesign gedaan kan worden, doen wij het.. Het is misschien niet de meest aanwezige commissie daar mee, maar gelukkig hebben wij ook onze andere methodes om een beetje in het publieke oog terecht te komen.
De meeste leden zullen ons tegenkomen als fotograaf op een activiteit of op een feestje. Dat is de andere taak waar wij ons mee bezig houden.
Iets wat we daarnaast met veel liefde en enthausiasme doen, is het geven van photoshopcursussen. Photoshop is immers een prachtprogramma wat bruikbaar is op alle universiteitscomputers en hoeft by no means beperkt te blijven in zijn gebruikers tot de propco.
Heb je ons ooit nodig voor een poster, een foto of wil je graag leren hoe je iemands hoofd compleet verneukt met photoshop? Stuur ons dan vooral een mailtje of hou de agenda in de gaten!

Propagandacommissie 2017-2018

Praeses Willem Groeneweg
Abactis Just Korsten
Assessor  Anke van Eck
Assessor  Anne Walter Ribbens
Assessor  Dirk van Vugt
Assessor  Jan van der Star
Assessor Louise Lagarde

Contact:propagandacommissie.hsvl@gmail.com

Een selectie van de posters die de propco heeft gemaakt: