Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Geheime dag

9 februari 2019 @ 15:00 - 22:00

Passe-Partouthouders opgelet: deze activiteit is speciaal voor jullie. Op 9 februari organiseert de Lustrumcommissie de Geheime Dag, een activiteit, alleen voor jullie. Naast de lustrumgoodiebag is dit een cadeautje van ons, voor onze speciale deelnemers ♥.
De naam zegt al wat over de inhoud, deze blijft geheim. Komende tijd ontvangen jullie van ons hints over deze dag maar voor nu: meld je aan voor deze gave en unieke activiteit via lustrum@dehsvl.nl met je naam en telefoonnummer. Hierna zul je bevestiging krijgen en meer info over een klein prijsje voor het eten.
Liefs,
De Lustrumcommissie
P.S. Nog geen passe-partouthouder? Als HSVL lid schaf je deze voor 40 euro aan, betaal je niets extra voor een groot deel van de activiteiten en krijg je voorrang bij de aanmelding (hiervoor moet je je dan nog wel even aanmelden). En de klap op de vuurpijl: je krijgt van ons 2 cadeautjes, een lustrumpakket met uniek lustrumitem en vele kortingen door de stad en de Geheime Dag, jouw unieke activiteit! Aanmelden en betalen kan tot en met 31 januari. Mail dus snel naar lustrum@dehsvl.nl!

Gegevens

Datum:
9 februari 2019
Tijd:
15:00 - 22:00