Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lustrumgala

februari 21 @ 22:00 - februari 22 @ 22:00

Lieve HSVL’ers,

Met trots presenteren de Feestcommissie en de Lustrumcommissie: het Lustrumgala der HSVL! Met dit gala vieren wij ons 30ste bestaansjaar alweer. In die 30 jaar is er veel gebeurd. Als studievereniging zijn wij niet alleen gegroeid, maar als leden zijn wij ook een stuk hechter geworden. Die mentaliteit zullen wij nog vele jaren voortzetten.

In de aankomende Lustrummaand zullen wij de Odyssee vieren. Vaar 21 februari 2019 met ons mee naar onbekende werelden en geniet van een machtig prachtige avond, in het voor Odyssee passende Grieks-Oosterse thema Persian Nights! Onze locatie is ook uniek: de prachtige, exotische en betoverende Blauwe Vogelzaal van Brasserie Park.

Om het nog grootser te maken, zal het Lustrumgala ook nog eens worden voorzien van een van de beste bands die onze mooie Sleutelstad kent. Getalenteerd als zij zijn, zullen zij zorgen voor een schittermagische avond vol heerlijke deuntjes. Zij zullen later bekend worden gemaakt!

Kaarten bestellen kan vanaf 28 januari 12:00 (!) door te mailen naar: feestco@dehsvl.nl. Externen kunnen vanaf 4 februari kaarten bestellen. Geef in je email aan voor wie je kaarten bestelt. Je kaarten afrekenen en ophalen kan vanaf 11 februari op het HSVL-hok in het Huizinga! Betaling geschiedt per pin. LET OP: Voor zowel het gala als het diner zijn plaatsen beperkt. Reserveer dus tijdig!

Volg ons op Instagram: @feestco_hsvl, voor een kijkje achter de schermen van het Lustrumgala en voor niet eerder vertoonde sneakpreviews!

Informatie:
Locatie: Blauwe Vogelzaal, Brasserie Park
Tijd: 22:00-03:00
Prijs: Gala, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris: €29,50,-
Diner, bestaande uit drie gangen en twee drankjes: €35,-
Band: ?

Wij hebben er al heel veel zin in!

Liefs,

De Feestco & Lustrumco
Alleen Maar Chillheid

Gegevens

Begin:
februari 21 @ 22:00
Einde:
februari 22 @ 22:00

Locatie

Brasserie Park
Van Diepeningenlaan 2
Leiderdorp, 2352KA Nederland
+ Google Maps