Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwsemesterduik

januari 22 @ 15:00 - 17:00

Stoere bikkels der HSVL,
Januari is het moment om het jaar te starten met een schone lei, misschien ben je nog aan het bijkomen van het eerste semester, maar misschien ben je ook alweer hard aan het bikkelen voor al je hertentamens. Hoe dan ook, je wil het jaar fris beginnen. Op 22 januari organiseert de ACCIE een evenement waar je dit zeker kan doen. Het gaat namelijk om de nieuwsemesterduik.Deze duik zal plaatsvinden op het strand van Katwijk, in de buurt van het strandpaviljoen Surf en Beach (Boulevard Zeezijde 9). Na afloop van de duik zullen we hier opwarmen en ook een drankje doen. Ben jij nou geen fan van het koude water en kijk je liever toe hoe je mede studenten een duik nemen, ben je ook van harte welkom bij het afdroogteam.

Om 15.00 zal de duik van start gaan, waar er natuurlijk ook weer een prijsje te verdienen is voor de snelste. Om 14.15 zal een groep op Leiden centraal verzamelen om met z’n allen met de bus te gaan.

Denk je nu, daar moet ik bij zijn, meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar accie@dehsvl.nl. Laat in je bericht ook even weten of je meereist.

Tot dan!
De Accie
Geen woorden maar Accie!

Gegevens

Datum:
januari 22
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Strandpaviljoen Surf en Beach
Boulevard Zeezijde 9
Katwijk, Nederland
+ Google Maps