Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VVV’tjes-dag

23 februari 2019 @ 15:00 - 23:00

Als student in het prachtige Leiden zijn we natuurlijk ontzettend trots op al het moois wat deze studentenstad te bieden heeft. Het liefste praat je de hele dag over deze stad vol crossende Tomos brommertjes, de Leienaren op 3 oktober en de Leidse rrrrrrollende r die als muziek in de oren klinkt. Wat zou het toch mooi zijn als je al je vriendjes en vriendinnetjes van vroeger een beetje van het Leidse kon laten proeven? Op zaterdag 23 februari organiseert de Lustrumcommissie de V(riendjes)V(an)V(roeger)-dag waarbij je maar liefst 2 vriendjes of vriendinnetjes van vroeger mee mag nemen om hen de beste kant van Leiden te laten zien!

De inloop is om 15.00, waarna om 15.30 een lezing van start zal gaan. Aan de hand van een Vossenjacht zullen de onbekende Leienaren Leiden beter leren kennen en daarna zullen wij ons begeven naar de VIP waar wij onze buikjes kunnen vullen met een 3-gangendiner inclusief 3 drankjes. Met een goede bodem vertrekken we tot slot naar de Hut van Ome Henne waar we kunnen dansen tot in de late uurtjes en kunnen genieten van jullie prachtige zangkunsten met de karaoke!

Voor slechts 20 euro per persoon, inclusief eten, ben je bij deze activiteit. Meld je dus snel aan door te mailen naar lustrum@dehsvl.nl en vermeld daarbij wie je mee neemt! We zien jullie graag op 23 februari!

Liefs,
De Lustrumcommissie

P.S. Wil jij nou ook graag overal bij zijn en voorrang krijgen op het aanmelden voor de activiteiten? Meld je dan ook aan voor de passe-partout! Als HSVL lid schaf je voor maar liefst 40 euro een passe-partout aan en betaal je niks extra voor een groot deel van de activiteiten. En als klap op de vuurpijl krijg je van ons 2 cadeautjes: een lustrumpakket met uniek lustrum item en vele kortingen door de stad en uiteraard de Geheime Dag, jouw unieke activiteit! Aanmelden en betalen kan tot en met 31 januari. Mail dus snel naar lustrum@dehsvl.nl!

Gegevens

Datum:
23 februari 2019
Tijd:
15:00 - 23:00