HSVL-hok

by Vice-Praeses

Kamer 024 is de leukste en gezelligste plek van het Huizinga-gebouw; hier huist namelijk het HQ (Head Quarters) van de HSVL. Met een relatieve zekerheid valt te stellen dat er altijd wel een pot koffie staat te pruttelen en anders wordt die binnen no time gezet – de plastic bekertjes zijn ondertussen vervangen voor de lichtelijk milieuvriendelijkere kartonnen bekertjes, dus geen enkele reden niet langs te komen voor een kop koffie en wat gezelligheid. Of thee, if that’s your cup of tea.

Dit is misschien niet de beste plek om wat aan je studie te doen, desalniettemin kennen we hier ook onze serieuze momenten en wordt hier zo nu en dan daadwerkelijk serieus gewerkt. Soms is dat werken voor studie, soms is dat werken voor college, maar het is tenminste altijd eventful.

Dagelijks is er in elk geval een bestuurslid aanwezig tijdens de hokdiensten, die zijn tussen 10 en 14 uur.  De aanwezige bestuursleden veranderen per dag, er is er altijd minstens één aanwezig, maar vaak meerdere. Voor een up to date aanwezigheid, kijk op de pagina van de hokdiensten.

Wil je iets vertellen, of zit je vol brandende vragen? Kom vooral langs! We hebben de deur wagenwijd open staan.