Lustrumdies

by Vice-Praeses

Op 3 juli 2019 is het toch eindelijk zover: de Historische Studievereniging Leiden wordt 30 jaar oud, haar 6e lustrum. Natuurlijk gaan we dat als vereniging vieren, en wel op 20 juni. We blikken terug op niet alleen de lustrummaand van februari en het voorgaande feestelijke lustrumjaar, maar ook presenteert de Almanakcommissie de felbegeerde almanak van 2019. In het thema ‘A Space Odyssey‘ zal onze getalenteerde redactie niet alleen terugblikken op vijf memorabele jaren HSVL, maar ook uitgebreid schrijven over uiteenlopende verhalen, interviews en reportages waarmee zij zich bezig hebben gehouden. Dat mag je niet missen.

Wat deze mysterieuze verjaardag verder precies in zal houden, zal voorlopig nog geheim blijven om jullie nog langer in spanning te laten verkeren. Maar geloof ons als we zeggen dat de viering groots zal zijn; een dies natalis om nooit te vergeten.

Bestuur Van Vugt, de Lustrumcommissie en de Almanakcommissie kunnen niet wachten om jullie tijdens onze 30e verjaardag te verwelkomen. Tot de 20e van juni!