Lustrumgala

by Vice-Praeses

Zoals ieder jaar organiseert de HSVL een gala. Dit jaar is het echter niet zomaar een gala: voor het lustrum pakt de Feestcommissie in samenwerking met de Lustrumcommissie groots uit, met een prachtige locatie, uitgebreid assortiment dat valt onder een kaartje en een liveoptreden van een van Leidens beste bandjes. Dit alles onder het exotisch Grieks-Oosterse thema:

Persian Nights

Vanaf 22:00 wordt deze ‘Persian Nights’ feestelijk geopend, en ben je vrij om tot 03:00 uur met ons de zon achter de sterren te dansen. Uiteraard zijn externen meer dan welkom!

Voor een schamele €29,50,- ben je er al bij. Voorafgaand aan het gala zullen het bestuur der HSVL en beide commissies, de Feestcommissie en Lustrumcommissie, voor een prijs van €35,- dineren om alvast in de stemming te komen.

Kaarten bestellen kan vanaf 28 januari 12:00 uur (!) door te mailen naar: feestco@dehsvl.nl. Externen kunnen vanaf 4 februari kaarten bestellen. Geef in je email aan voor wie je kaarten bestelt. Je kaarten afrekenen en ophalen kan vanaf 11 februari op het HSVL-hok in het Huizinga! Betaling geschiedt per pin. LET OP: Voor zowel het gala als het diner zijn plaatsen beperkt. Reserveer dus tijdig!

De deuren sluiten om 00:00 stipt. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om niks te missen van wat deze schitterende nacht voor jou kan betekenen!

Volg ons op Instagram voor een kijkje achter de schermen van het Lustrumgala en voor niet eerder vertoonde sneakpreviews!

Locatie: Blauwe Vogelzaal

Een gala is uiteraard niet compleet zonder locatie. Wellicht is het je afgelopen tijd al opgevallen: pauwenveren, het overmatige gebruik van de kleur blauw, wat kan dit zijn?

Welnu, dat had allemaal een doel, want vandaag kunnen we met trots de locatie voor het gala bekend maken. Op 21 februari zullen we gezamenlijk de zon achter de sterren dansen op de prachtige locatie van de Blauwe Vogelzaal van Brasserie Park. De immens schitterende zaal zal worden omgetoverd tot een waar Grieks-Oosters paradijs waar velen nog weken over zullen spreken. Mis dit niet!

Band: BONUS

Een gala is niet compleet zonder muziek! De band BONUS zal het gala muzikaal begeleiden. Deze achtkoppige formatie heeft naam voor zichzelf gemaakt als huisband van ALSV Quintus. In 2017 namen ze deel aan het AHC Songfestival met het liedje “Het Leidse Leven“.

BONUS zal spelen van 22.00 tot 00.00. Mis niks van dit magische optreden, en zorg dat je er dus op tijd bent! Hier is alvast een voorproefje van hun muzikale kunsten.

Algemene informatie

  • Locatie: Blauwe Vogelzaal, Brasserie Park
  • Tijd: 22:00-03:00
  • Prijs: Gala, inclusief onbeperkt bier, wijn en fris: €29,50,-
  • Diner, bestaande uit drie gangen en twee drankjes: €35,-
  • Band: BONUS