Sportdag

by Vice-Praeses

Heb jij nog goede voornemens over voor het nieuwe jaar? Wilde je nog werken aan je conditie of eindelijk die studentenkilootjes van bier en frituur eraf sporten? Dan heeft de Lustrumcommissie daar de oplossing voor! Op 12 februari organiseren wij de sportdag, waarbij jij samen met je favoriete docent van het instituut Geschiedenis je kan wagen aan ons sportieve programma. De meest fanatieke deelnemers krijgen van ons uiteraard een mooie prijs.

Deze dag organiseren we namelijk samen met het initiatief Healthy Universities, wat een fysiek gezonde universitaire en academische omgeving voorstaat. Zie dit artikel voor meer informatie hierover.

Voorafgaand hieraan zal Jurryt van de Vooren vertellen over een echt Nederlands fenomeen: (verlangen naar) de Elfstedentocht. De lezing zal aanvangen om 14.00. Vanaf 13.30 ben je alvast welkom op het USC om je om te kleden en mentaal voor te bereiden op deze middag.
Het programma eindigt om 16.30 waarna er gelegenheid is om bij te komen bij de borrel in het USC- café.

Heb jij zin om je goede voornemens waar te maken? Of wil je juist ook je medestudenten en docenten zich in het zweet zien werken? Meld je dan aan via lustrum@dehsvl.nl, dan warmen wij alvast op voor deze mooie dag!