Reünisten

by Vice-Praeses

Reünistenvereniging VOGeL is opgegaan in de HSVL. Sindsdien organiseert de HSVL jaarlijks twee à drie activiteiten voor geschiedenis-alumni. Tot nu toe is er een “Back to Leiden” dag georganiseerd met een lezing en rondvaart, een interactieve rondleiding en professorendiner in Gouda en een dag in het kader van de geschiedenis van de wetenschap in Leiden. De activiteiten worden georganiseerd door de Alumni-werkgroep.

De HSVL alumniwerkgroep organiseert op zaterdag 25 januari 2020 een Back to School-dag voor alumni Geschiedenis met hoor- en werkcolleges van (oud-) docenten over het thema ‘Interculturele uitwisseling’. Deelname aan deze dag kost € 10,00. U kunt zich tot 15 januari 2020 aanmelden via alumni@dehsvl.nl. U ontvangt dan een bevestigingsmail met de mogelijkheid om uw keuzevak te selecteren en specificaties omtrent de betaling.

De alumni-werkgroep 2019-2020 bestaat uit:

    • Abactis: Tessa Ridder
    • Quaestor: Rick van der Aar
    • Assessor: Willem Groeneweg
    • Assessor: Wilbert Gijzel
    • Assessor: Arie Benschop

De alumni-werkgroep is te bereiken via alumni@dehsvl.nl.

Nota bene: als je je uitschrijft bij de HSVL wordt je automatisch opgenomen in ons reünistenbestand. Indien je hier geen behoefte aan hebt, kan dit doorgegeven worden door te mailen naar abactis@dehsvl.nl