Reünisten

by Vice-Praeses

De ‘Herfsttij der HSVL’ is het reünistenbestand van de HSVL. Deze naam is uiteraard een knipoog naar het boek van de Leidse hoogleraar Vaderlandse Geschiedenis Johan Huizinga. Met de ‘Herfsttij der HSVL’ biedt de HSVL de mogelijkheid om in contact te blijven met de studievereniging of om dat opnieuw tot bloei te laten komen. Alumni en mensen die in de laatste fase van hun studie zitten kunnen reünist worden. Alle reünisten zijn welkom op borrels of andere activiteiten die ze interessant vinden.

Wordt je reünist? Dan krijg je door het jaar heen de alumninieuwsbrief met een selectie van aankomende HSVL-activiteiten die voor reünisten interessant zijn. Ook organiseert de HSVL activiteiten speciaal voor reünisten. Aangezien in 2018 de alumni-vereniging VOGel gefuseerd is met de HSVL heeft de HSVL de expertise en daadkracht om leuke activiteiten op te zetten! Denk hierbij aan lezingen, maar ook een rondvaart door de Leidse grachten of natuurlijk een borrel.

Reünist worden is gratis! Wil je reünist worden en mee op al deze leuke activiteiten? Of wil je meer weten? Mail dan naar info@dehsvl.nl.

Nota bene: Als je je uitschrijft bij de HSVL wordt je automatisch opgenomen in ons reünistenbestand. Indien je geen behoefte hieraan hebt kan dit doorgegeven worden door te mailen naar bovenstaand e-mailadres.

herfsttij-klein