Reünisten

by Vice-Praeses

De ‘Herfsttij der HSVL’ is het reünistenbestand van de HSVL. Deze naam is uiteraard een knipoog naar het boek van de Leidse hoogleraar Vaderlandse Geschiedenis Johan Huizinga. Met de ‘Herfsttij der HSVL’ biedt de HSVL de mogelijkheid om in contact te blijven met de studievereniging of om dat opnieuw tot bloei te laten komen. Alumni en mensen die in de laatste fase van hun studie zitten kunnen reünist worden. Alle reünisten zijn welkom op borrels of andere activiteiten die ze interessant vinden.

 

Er wordt meerdere keren per jaar een nieuwsbrief naar alle alumni gestuurd met een selectie van aankomende HSVL-activiteiten. Verder zullen er ook activiteiten speciaal voor reünisten worden georganiseerd. Ieder lid die zijn HSVL-lidmaatschap opzegt, krijgt vanuit het bestuur het aanbod om reünist te worden. Mocht je al eerder tot het alumni-bestand willen horen, kan je mailen naar info@dehsvl.nl.

 

Naast de ‘Herfsttij der HSVL’ is er ook nog de alumni-vereniging VOGel. Deze vereniging is voor alle oud-geschiedenis studenten van de Universiteit Leiden. Zij organiseren ook activiteiten, zoals excursies en symposia.

herfsttij-klein
foto 1 (1)