Update corona-virus

by Vice-Praeses

Update corona-virus:

De zaken omtrent het corona-virus hebben zich in de afgelopen weken snel ontwikkeld. Iets dat eerst ver van huis bleek te zijn, treft ons nu ook hier in Leiden. In verband met deze ontwikkelingen staan wij in nauw contact met onze faculteit en ons opleidingsbestuur. In overleg met hen bespreken wij de voortzetting van onze activiteiten voor de komende tijd. Daarbij houden wij ons aan de richtlijnen die het RIVM ons stelt (12 maart). Wij volgen de veranderingen van deze maatregelen nauwlettend.

Als bestuur kijken wij samen met de desbetreffende commissies en leden naar de voortzetting en vormgeving van activiteiten in de komende weken. Natuurlijk wordt u op de hoogte gesteld van wijzigingen in onze aanpak en van eventuele veranderingen in onze agenda voor de komende maanden. In ieder geval zal in verband met het beleid van de universiteit het hok tot nader orde gesloten zijn. Wat betreft de andere activiteiten zijn de volgende besluiten gemaakt:

Tentamenlokaal (16 maart – 20 maart) gaat niet door.
Eerstejaarsborrel 3 (20 maart) gaat niet door.
Informatiebijeenkomst (VBA) Grote Reis (24 maart) gaat wel door.
HSVL Ledenweekend (27 maart – 29 maart) gaat onder voorbehoud door met extra maatregelen.
Bestuursinteresseborrel (31 maart) gaat wel door.
SGN-dag (3 april) wordt verplaatst naar een latere datum.
HSVL Kroegentocht (9 april) gaat vooralsnog wel door.
HSVL Symposium (15 april) wordt verplaatst naar een latere datum.
Voortzetting Grote Reis (17 april -27 april) nog te bepalen in overleg.

Ten slotte vragen wij u allen op u zelf en anderen te letten. Volg hierbij ook de maatregelen van het RIVM. Neem de hygiëne-voorschriften in acht en wanneer u last heeft van klachten, kom dan niet naar activiteiten.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@dehsvl.nl.

You may also like

Leave a Comment