Beste heer, mevrouw,

De Déjà Vu is een historisch tijdschrift, samengesteld door een enthousiaste redactie van Leidse geschiedenisstudenten. Het blad verschijnt vier keer per jaar en is onderdeel van de HSVL: de Historische StudieVereniging Leiden. De redacteuren schrijven diepgaande achtergronden, gaan op originele reportage en brengen vlijmscherpe opinie over de opleiding geschiedenis, de universiteit en het leven in het algemeen.
Binnen de faculteit Geesteswetenschappen is een dergelijk kritisch tijdschrift van onschatbare waarde. Het kost de vereniging echter veel geld om ervoor te zorgen dat de Déjà Vu blijft verschijnen. Alleen met uw hulp kunnen wij u de kwaliteit geven die zoveel studenten en docenten inmiddels van het blad verwachten.
Daarom willen wij u vragen Vriend van de Déjà Vu te worden en het blad te sponsoren met een bijdrage van 10 euro per jaar (83 cent per maand). In ruil voor deze steun krijgt u het tijdschrift viermaal op de deurmat. U betaalt hier uiteraard geen extra kosten voor. Tevens kerven wij uw naam in de piramide op de binnenplaats van het Huizingagebouw.

Alvast namens de voltallige redactie bedankt voor uw bijdrage,
Met vriendelijke groet,

Friso van Nimwegen
Hoofdredacteur

Wilt u vriend worden mail dan naar dejavuhsvl@gmail.com