Stages & Projecten

Geschiedenis is een brede studie waar je veel kanten mee op kan. Binnen de HSVL kan je via verschillende commissies en het bestuur extra ervaring opdoen naast je studie, maar ook hierbuiten zijn vaak veel mogelijkheden. Waar vind je deze mogelijkheden? Wat voor stages en bestuursfuncties zijn er te vinden? Dat kan je hier vinden! Deze webpagina wordt regelmatig aangevuld met stages, onderzoeksprojecten en bestuursfuncties.

Huidige aanbod:

 • Skyscrapers begeleidt young professionals tijdens hun eerste stappen op de arbeidsmarkt. Naast een baangarantie van 9 maanden bieden wij een intensieve trainingsmaand met aandacht voor praktische skills, persoonlijke groei én sociaal ondernemerschap. Zo betreden onze frisse en gepast brutale Skyscrapers met beide voeten op de grond en vol enthousiasme de arbeidsmarkt. Na een fulltime trainingsperiode ga je voor 6-9 maanden aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.

   

  Op 1 mei zal het traineeship van start gaan in het CIC (gelegen naast het Rotterdam CS). Om zoveel mogelijk verschillende masterstudenten en alumni deze kans te bieden, hebben wij jullie hulp nodig om ze te bereiken. Zouden jullie ons kunnen helpen door een bijgevoegd bestand óf een kort tekstje over Skyscrapers in jullie nieuwsbrief/website/Facebook/netwerk te delen? Jullie zouden ons, en wellicht jullie eigen leden hier heel erg mee helpen! 
   
  Voor een sfeerimpressie over onze club jonge, bevlogen professionals laten zij jullie graag onze aftermovie zien: https://www.youtube.com/watch?v=MFRC7O8Ar0g
   
  Ben je benieuwd naar meer informatie over het traineeship en met welke opdrachtgevers zij werken? Check dan hun website! www.skyscrapers.co.nl 
 • Directie Sub-Sahara Afrika is een van de vijf regiodirecties van de Regiopool. De Regiopool bestaat uit de posten in het buitenland en de regiodirecties in Den Haag. De Regiopool is het expertisecentrum voor landen- en regiokennis en waarborgt samenhangend buitenlands beleid en coherent buitenlands optreden. Directie Sub-Sahara Afrika is een relatief grote regiodirectie met ongeveer 30 medewerkers. Deze regiodirectie is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het beleid voor het gebied ten zuiden van de Sahara. Hieronder vallen niet alleen 48 Afrikaanse staten, maar ook regio’s (bijv. de Grote Meren, de Sahel en de Hoorn van Afrika) en Afrikaanse organisaties (bijv. de Afrikaanse Unie en ECOWAS). Daarnaast vindt er veel interactie plaats met andere internationale organisaties – zoals de VN, de EU en het Internationaal Strafhof.De vacatures zijn terug te vinden op deze website. De uiterste inzenddatum is 10 mei 2017. Geschikte kandidaten zullen vervolgens uitgenodigd worden voor een gesprek.
>/div>