Hok gesloten

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat het HSVL Hok (Huizinga 0.08A) voor onbepaalde tijd is gesloten. Het is daarom niet mogelijk om langs te komen voor een gratis kopje thee/koffie en/of je merchandise op te halen. Gezien de huidige richtlijnen van de overheid en de Universiteit Leiden is thuiswerken de norm geworden en mogen bestuursleden alleen voor uitzonderlijke gevallen op het Hok aanwezig zijn. Waar normaal het Hok het hart van de vereniging was, heeft zij helaas per afgelopen november 2020 haar deuren moeten sluiten. Wij hopen jullie allen zo snel mogelijk weer te ontvangen op het Hok zodat we met elkaar kunnen bijpraten over deze bijzondere periode, uiteraard onder het genot van gratis thee/koffie.

Ben je commissielid en heb je iets belangrijks van het Hok nodig, of je moet (in het geval van de Archiefcommissie) bij een bepaalde map? Neem dan contact op met de Praeses waarin je de reden/aard van je bezoek uitlegt en aangeeft wat het exacte moment is waarop je wilt langskomen. Let op! Geef minimaal vijf dagen van tevoren aan wanneer je langs wilt komen zodat de Praeses contact kan opnemen met de faculteit en kan nagaan of je bezoek kan worden bestempeld als noodzakelijk.

Externe bedrijven die de HSVL willen bereiken, kunnen dat doen via info@dehsvl.nl, of door ons contactformulier in te vullen.

(Bovenstaande foto is genomen vóór corona, ten tijde van de Hok uitvaart in juni 2019)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *