Boekverkoop

by Vice-Praeses

Dankzij een overeenkomst met Boekhandel Athenaeum kan de HSVL voordelig studieboeken aanbieden. Als HSVL-lid heb je recht op 10% korting op Nederlandse titels, en wel 15% op niet-Nederlandse titels! Als je via ons bestelt ben je dus sowieso goedkoper uit dan bijvoorbeeld Bol.com.

Elk semester vind er een boekverkoop plaats. De boeken die je bestelt komen bij de HSVL binnen en zullen aan het begin van het semester aan je uitgereikt worden. Aangezien je ze al bij Athenaeum afrekent, willen we je wel verzoeken een geldig identiteitsbewijs mee te nemen als je je boeken komt ophalen. Je boeken bestel je hier. De bestellingen kunnen worden geplaatst vanaf 16 augustus tot en met 25 augustus, hierover ontvangen aankomende eerstejaars ook nog een mail.

Als eerstejaars kan je je boeken komen ophalen op de tweede eerstejaarsdag, op 4 september. Als tweede- en derdejaars doe je dit op 5 september.

Daarnaast kunnen we via Athenaeum ook overige niet-Nederlandse titels aanbieden met een leuke korting. Standaard krijg je al 10% korting, maar de twee weken voor en na het begin van elk semester is dit wel 15%! Deze kortingscode is “AMDiscount”.

Mocht je vragen hebben over de boekverkoop? Mail dan naar vicepraeses@dehsvl.nl.