Werkgroepen

Naast commissies heeft de HSVL ook drie werkgroepen. Deze werkgroepen functioneren in zekere zin hetzelfde als commissies, maar het enige verschil is dat er in elke werkgroep een bestuurscommissaris deelneemt aan de vergaderingen. Kom hieronder meer te weten over onze werkgroepen!

Acquisitie werkgroep

Acquisitie 2020-2021

Zoals de meesten van jullie weten, draait de vereniging naast lidmaatschapsgelden ook op sponsorbijdragen en verworven acquisitie bij bedrijven. Daarvoor zijn wij! De Acquisitie werkgroep zet zich op verschillende manieren in om geld, kortingen en producten te ontvangen waarmee de vereniging en haar commissies toffe activiteiten kunnen opzetten. Houd jij ervan om met externe partijen te praten en in gesprek te gaan met bedrijven? Dan is de Acquisitie werkgroep iets voor jou. Je kan ons natuurlijk ook altijd mailen voor vragen en/of opmerkingen!

Praeses
Abactis
Quaestor
Assessor
Assessor
assessor
Assessor
Assessor

Jasper Kol
Jasmijn Droppert
Ivo Kostons
Daniëlle van Goethem
Els Pijlman
Elianne Koevoets
Inge Pronk
Jan Kralt

Praeses
Abactis
Quaestor
Assessor
Assessor

Daphne van Wijngaarden
Willem Groeneweg
Sakina Mouami
Tommy van Thienen
Wilberd Gijzel

Alumni werkgroep

Alumni 2020-2021

Lieve HSVL’ers,

Welkom bij de Alumni werkgroep. Wij zijn de werkgroep die ons ontfermen over het opzetten van activiteiten voor alumni, oftewel de oud-studenten van onze universiteit. Wij streven er naar om twee tot drie activiteiten op te zetten in het jaar. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld een back to schooldag en een museumbezoek met wandeling opgezet. Deze activiteiten zijn ingericht zodat de alumni weer eens kunnen ervaren hoe het was om student te zijn en natuurlijk ook te zien waar de studie en de vereniging nu staan.

Liefs,
De Alumni werkgroep

Studenten Geschiedenis Nederland werkgroep

SGN 2020-2021

Welkom bij de allerleukste werkgroep van de HSVL: de SGN-werkgroep! Een werkgroep is anders dan een commissie. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan een werkgroep dan aan een commissie, en in het geval van de SGN-werkgroep, maar een jaar bestaat. En waar staat SGN eigenlijk voor? SGN is een afkorting voor het overlegorgaan Studenten Geschiedenis Nederland. Dit overlegorgaan is opgericht in 1936 voor alle studenten van de opleiding Geschiedenis in heel Nederland. Het lost problemen op, maar brengt ook mensen bij elkaar, en dat laatste is nou precies waar de SGN-werkgroep voor is: bonding! Elk jaar organiseert de SGN een dag waarop alle studenten geschiedenis samenkomen om elkaar beter te leren kennen én om samen te feesten. Elk jaar neemt een andere studievereniging het heft in handen, zodat iedere universiteit zijn stad kan laten zien. Dit jaar is de eer aan Leiden om een onvergetelijke SGN-dag neer te zetten én om te laten zien dat Leiden de beste studentenstad van Nederland is. Samen met een divers team werken wij aan een dag die bestaat uit zowel lezingen als een borrel en een feest. Super divers en leerzaam dus! Blok 4 juni alvast in je agenda, want dit wil je niet missen!

Praeses
Abactis
Assessor Media
Assessor
Assessor
Assessor
Bestuurscommissaris

Elianne Koevoets
Arie Benschop
Amal Matoug
Camiel Kluizenaar
Doede Wijdeveld
Daniëlle van Goethem
Michael Reintjens