INSCHRIJVEN & UITSCHRIJVEN

Voor slechts €20,- in het eerste jaar en €15,- in de jaren daarna kan je al lid worden van de HSVL. Lid zijn van de HSVL brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan je als lid genieten van tal van lezingen, excursies, studiereizen, feesten, borrels en nog veel meer! Daarnaast krijg je als lid ook altijd korting op de aanschaf van je studieboeken en leer je via de studievereniging je studiegenoten ontzettend snel kennen. Schrijf je hieronder dus gauw in als lid van de HSVL!

Voordelen van het HSVL-lidmaatschap

Studie & Gezelligheid gecombineerd

Korting op je studieboeken

Altijd welkom bij activiteiten

Vrienden voor het leven

0
+/- Leden
0
Commissies
0
Activiteiten per jaar

Inschrijven bij de HSVL

Voor slechts €20,- in het eerste jaar en €15,- in de jaren daarna word je lid van de HSVL. Lid zijn van de HSVL betekent dat je je eerste stap hebt gezet in je studentenleven en in jouw nieuwe toekomst. Schrijf je hieronder dus gauw in als lid van de HSVL en tot snel bij een van onze activiteiten! Let op: Helaas kunnen we je geen bevestiging van je inschrijven sturen. Wanneer je aan het ledenbestand bent toegevoegd zal je op het aangemelde E-mailadres wel ledenmails beginnen te ontvangen. Mocht je na het begin van het collegejaar deze nog steeds niet ontvangen neem dan contact op met het bestuur.

Inschrijven

Word reünist!

Ben je nou klaar met de opleiding, maar wil je nog wel op de hoogte worden gehouden van de HSVL en de activiteiten die zij, ook voor alumni, blijft organiseren? Aanmelden als reünist doe je door de Abactis van het bestuur te mailen met je wens om reünist te worden. 

Uitschrijven bij de HSVL

Uiteraard is het ook mogelijk om je geheel uit te schrijven bij de HSVL. Uitschrijven doe je door de Abactis van het bestuur te mailen met je wens om je uit te schrijven. Let op: Je uitschrijving gaat pas in vanaf het nieuwe verenigingsjaar. Het kan dus zijn dat je contributie verschuldigd blijft voor het jaar dat je je uitschrijft.