INSCHRIJVEN & UITSCHRIJVEN

Voor slechts €20,- in het eerste jaar en €10,- in de jaren daarna kan je al lid worden van de HSVL. Lid zijn van de HSVL brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan je als lid genieten van tal van lezingen, excursies, studiereizen, feesten, borrels en nog veel meer! Daarnaast krijg je als lid ook altijd korting op de aanschaf van je studieboeken en leer je via de studievereniging je studiegenoten ontzettend snel kennen. Schrijf je hieronder dus gauw in als lid van de HSVL!

Voordelen van het HSVL-lidmaatschap

Studie & Gezelligheid gecombineerd

Korting op je studieboeken

Altijd welkom bij activiteiten

Vrienden voor het leven

0
+/- Leden
0
Commissies
0
Activiteiten per jaar

Inschrijven bij de HSVL

Voor slechts €20,- in het eerste jaar en €10,- in de jaren daarna word je lid van de HSVL. Lid zijn van de HSVL betekent dat je je eerste stap hebt gezet in je studentenleven en in jouw nieuwe toekomst. Schrijf je hieronder dus gauw in als lid van de HSVL en tot snel bij een van onze activiteiten!

Word reünist!

Ben je nou klaar met de opleiding, maar wil je nog wel op de hoogte worden gehouden van de HSVL en de activiteiten die zij, ook voor alumni, blijft organiseren? Meld je dan geheel gratis aan als reünist via het formulier!

Uitschrijven bij de HSVL

Uiteraard is het ook mogelijk om je geheel uit te schrijven bij de HSVL. Vul onderstaand formulier in en bevestig je uitschrijving. Let op! Het uitschrijfformulier is slechts tot augustus geldig.