Eerstejaars

Welkom bij de HSVL! De HSVL organiseert ieder jaar een grote verscheidenheid aan activiteiten voor haar leden. Denk hierbij aan lezingen, excursies, studiereizen, maar ook borrels, feesten en een gala. Er is voor ieder wat wils en zo is de HSVL een goede manier om je studiegenoten ook buiten de collegebanken te zien. Ook heeft de HSVL haar eigen verenigingstijdschrift, de Déjà Vu, die speciaal gericht is op jonge historici zoals jijzelf! Kom hieronder meer te weten over onze vereniging en lees hoe enkele van onze leden hun tijd bij de HSVL ervaren.

HSVL in het kort

De HSVL is een open vereniging zonder verplichtingen, maar wel met de gezelligheid die je ook bij studentenverenigingen tegenkomt. Of je nu actief wordt binnen een van onze commissies, of af en toe naar een activiteit komt, bij de HSVL ben je altijd welkom! De HSVL zet zich ieder jaar weer vol passie in voor zowel formele als informele activiteiten voor al haar leden. Ben je benieuwd naar wat de HSVL jou allemaal te bieden heeft? Klik dan snel op de trailer hiernaast!

Contributie

Lidmaatschap bij de HSVL is één van de laagste in Leiden. In je eerste jaar betaal je €20,- lidmaatschap en alle jaren daarna nog maar €15,-. Dit lidmaatschap haal je er al uit als je je boeken via de HSVL besteld.

Korting

De HSVL heeft samenwerkingen met verschillende bedrijven, één hiervan is Athenaeum Boekhandels. Door deze samenwerkingen kunnen wij onze leden mooie kortingen aanbieden, waaronder korting op je studieboeken. Al deze kortingen zijn beschikbaar via de enige echte HSVL Ledenpas!

HSVL-Ledenportaal

Dat lees je goed! De HSVL is een van de weinige studieverenigingen met haar eigen HSVL-Ledenportaal. Via dit ledenportaal kan jij als lid alle foto’s inzien die tijdens HSVL-activiteiten worden gemaakt. En alle leuke documenten, vacatures en andere zaken inzien

Word nu lid!

  • Je bent welkom bij alle activiteiten die de HSVL organiseert, zoals borrels, excursies, lezingen, studiereizen en feesten!
  • Bekijk vier keer per jaar ons verenigingstijdschrift Déjà Vu online of wordt vriend om hem thuis bezorgd te krijgen!
  • 10% korting op Nederlandse studieboeken en 15% korting op niet-Nederlandse studieboeken via Athenaeum Boekhandels!
  • Je studiegenoten worden je vrienden voor het leven!

HSVL Gallerij