BOEKVERKOOP

Iedere geschiedenisstudent die lid wordt bij de HSVL ontvangt een mooie korting op de aanschaf van zijn/haar studieboeken. Dankzij onze samenwerkingsovereenkomst met Athenaeum Boekhandels krijg je als HSVL-lid 10% korting op Nederlandse titels, en wel 15% op niet-Nederlandse titels. Kom hieronder meer te weten over onze boekverkoop en hoe jij je nieuwe studieboeken kan bestellen!

Hoe werkt het?

Elk semester vind er een boekverkoop plaats. De boeken die je online bestelt komen binnen bij de HSVL en aan het begin van elk semester worden ze aan je uitgereikt. Aangezien je je boeken bij Athenaeum Boekhandels al afrekent, willen we je vragen om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer je je boeken komt ophalen.

opened book

Wanneer kan ik mijn boeken ophalen?

De uitgifte van alle Eerstejaars boeken vindt zich plaats tijdens de Eerstejaarsdagen gedurende de eerste collegeweek. De tweede- en derdejaars studenten kunnen een dag later hun boeken ophalen. Ouderejaars hebben in het tweede semester vaak nieuwe boeken nodig en om deze reden wordt er in februari een Ouderejaars Boekverkoop georganiseerd. Ouderejaars kunnen dan begin februari hun boeken ophalen. De exacte data krijg je in de mail, dus houd deze goed in de gaten!

Kan ik de korting ook buiten de boekverkoop gebruiken?

Dat kan zeker! Buiten de HSVL Boekverkoop om krijg je met onze kortingscode 10% op niet-Nederlandse titels. Het is een uitstekende gelegenheid om je historische boekenkast aan te vullen. Maak hier dus zeker gebruik van!

Waar kan ik de readers bestellen?

Naast studieboeken zal je tijdens de opleiding ook de nodige readers moeten bijbestellen. Dit gaat helaas niet via de HSVL en Athenaeum Boekhandels, maar via de Universiteit Leiden zelf. Let op! Je krijgt als HSVL-lid geen korting op de aanschaf van readers.