DÉJÀ VU

De Déjà Vu is het historisch verenigingstijdschrift van de HSVL. Vier keer per jaar verschijnt er een speciale editie, specifiek gericht op een overkoepelend thema. Het tijdschrift wordt geschreven, vormgegeven en uitgebracht door onze eigen studenten. Daarnaast kan je voor een jaarlijkse bijdrage van €10,- ‘Vriend van de Déjà Vu’ worden. In ruil daarvoor krijg je elke editie van het blad op de deurmat. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Blader hieronder vooral eens door in ons Déjà Vu-archief of luister naar de Déjà Vu podcast: Gesprekken met geschiedenis!

Gesprekken met de Geschiedenis

In deze podcast praten wij, geschiedenisstudenten, Nick en Julia, om de maand over het verleden en hoe dit hedendaags nog steeds van belang is. Elke aflevering nodigen we een speciale gast uit die het gesprek met geschiedenis aan durft te gaan.
Heb je een leuk idee voor een onderwerp of een gast stuur zeker een berichtje naar de redactie!

Word Vriend!

Voor slechts €10,- per jaar krijg je als ‘Vriend van de Déjà Vu’ alle edities van ons historisch verenigingstijdschrift thuis gestuurd. Hieronder kan je het Déjà Vu Vriendenformulier invullen waarna er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen!