Doneren

Ieder jaar organiseert de HSVL weer talloze activiteiten zoals symposia, lezingen en workshops voor haar doelgroep, studerende en reeds afgestudeerde historici. Voor het bekostigen van deze activiteiten is de HSVL afhankelijk van contributies, de bijdrage van deelnemers en subsidies. Als alumnus zijn er mogelijkheden om bij te blijven dragen aan de studievereniging en haar doelen. Doneren aan de HSVL is hier een van. Als u doneert aan de HSVL kan zij met uw bijdrage weer fantastische activiteiten opzetten voor al haar leden en alumni! Hieronder vindt u dan ook ons donatieformulier.

Donatieformulier
Via dit formulier kunt u een eenmalige of jaarlijkse donatie doen aan de HSVL. Na het verzenden van het formulier zal de bestuursquaestor contact met u opnemen voor de betaling.
Door ondertekening van dit formulier geeft u de Historische Studievereniging Leiden toestemming om incasso-opdrachten te versturen naar uw bank om eenmalig of doorlopend een bedrag van uw rekening te schrijven overeenkomstig de opdracht Historische Studievereniging Leiden.