Feestco

by Vice-Praeses
Feestco

Feestco 2018-2019:

Gegroet mede-feestganger,

De naam zegt het eigenlijk al, maar de Feestcommissie der HSVL, ofwel de Feestco, organiseert alle spectaculaire feesten van onze prachtige studievereniging. Heb jij zin in een Halloweenfeest? Wij regelen dat. Heb jij zin in een super fout historisch-feest? Ook dan staan wij vooraan in de rij om dat te regelen. Van themafeesten tot dance-battles, van foute outfits tot rijkelijk bier, laat het maar over aan de Feestco en je staat garant voor een schittermagische avond!

Maar de Feestco organiseert niet alleen de HSVL-feesten. Naast onze gebruikelijke feesten houden wij ons ook bezig met het jaarlijkse Gala en de Kroegentocht. Het Gala is een traditie binnen de HSVL en elk jaar streeft de Feestco naar nog imposantere locaties, toffere thema’s en schitterende jurken en prachtige pakken. Dit is jouw moment om te shinen.

Ook zijn wij actief binnen de Sleutelstad zelf. Tijdens de Kroegentocht maken we gezamenlijk de stad onveilig en concurreren we met elkaar voor een prachtige Kroegentochtprijs!

Dit Feestco-jaar wordt gekenmerkt door een groot scala aan verschillende activiteiten. Samenwerkingen met andere studieverenigingen, maar ook samenwerkingen met andere HSVL-commissies zitten in ons uitgebreide palet. Bij ons is het gekste mogelijk.

We zijn de meest extravagante, meest ambitieuze, uitdagende, feestende, drinkende, dansende, liefdevolle en Instagramwaardige schavuiten van de HSVL en we nodigen jou en al jouw vrienden graag uit om dat zelf te ervaren!

Mocht je zelf nou ideeën hebben voor een tof feest, of wil je graag je inspiratie delen, of een van ons uitdagen voor een dance-battle? Mail ons dan vooral naar feestco@dehsvl.nl. Aankomende feesten worden bekend gemaakt via de site en via de Facebookpagina, houd dit vooral in de gaten en zet dat volgende feest maar in je agenda!

We zien je graag op het volgende feest,

De Feestco

Alleen maar chillheid

Praeses Michael Reintjens
Abactis Melle Havermans
Quaestor Ellen Wijma
Assessor Merel Hoezen
Assessor Vanja Verbrugge
Assessor Chiara Mars
Assessor Amber Kastelein

Contact: feestco@dehsvl.nl