Eerstejaars

by Vice-Praeses

Welkom bij de HSVL! De Historische Studievereniging Leiden organiseert superveel leuke activiteiten voor geschiedenisstudenten! Denk hierbij aan lezingen, excursies en reizen, maar ook borrels en feesten. Er is voor ieder wat wils en zo is de HSVL een goede manier om je studiegenoten ook buiten de collegebanken te zien. Daarnaast heeft de HSVL haar eigen tijdschrift, de Déjà Vu, speciaal gericht op jonge historici zoals jijzelf!

Benieuwd wat de HSVL jou als eerstejaars te beiden heeft? Feesten, een gala, lezingen, reizen, ambassadebezoeken, borrels en nog veel meer!

Bij de HSVL ben je altijd welkom, of je nu af en toe mee borrelt of naar elke activiteit gaat. Like de HSVL op Facebook om zo op de hoogte te blijven van alles wat we organiseren.

De HSVL maakt je in de eerste collegeweken al wegwijs in het Leidse studentenleven en de studie. Op de Eerstejaarsdagen (4-5 september) is er bijvoorbeeld een rondvaart door de Leidse grachten en maak je kennis met je werkgroep. Ook kan je mee op het Eerstejaarsweekend (14-16 september) om de rest van je studiegenootjes en de HSVL beter te leren kennen.

Lid worden? Dat kan via dit formulier.

Daarnaast kun je als HSVL-lid je boeken bestellen met interessante kortingen! Als eerstejaars bestel je in één keer alle boeken voor het hele jaar. Door onze overeenkosmt met Athenaeum kan je korting oplopen tot well €40.-! Zodra de boekverkoop opent wordt het formulier op onze website en onze Facebook geplaatst. Hou deze dus goed in de gate!

Wil je meer informatie over wat de HSVL te bieden heeft? Mail gerust naar info@dehsvl.nl.

Posts voor eerstejaars: