Inschrijven

by Vice-Praeses

Je kan hier inschrijven voor de HSVL. 

De HSVL organiseert ieder jaar vele activiteiten en evenementen. Als je lid wordt van de HSVL kan je hier aan deelnemen. Niet alleen is dit een mooie aanvulling op de studie, ook leer je op deze manier je studiegenoten kennen! Een kleine greep aan activiteiten die de HSVL organiseert:

– Een eerstejaarsweekend

– Reizen naar landen als Slovenië, Polen en Marokko

– Lezingen en symposia

– Excursies naar binnen- en buitenland

– Feesten en een gala

Hoewel het bijwonen van evenementen natuurlijk superleuk is, is niks verplicht. Of je nu elk feest en elke borrel mee wil pakken, of alleen naar het symposium wil komen, je bent hoe dan ook welkom! Bij ons staat de deur altijd open, en kan je wanneer je wil deelnemen aan een activiteit of een kopje koffie of thee komen halen in ons hok (Huizinga 0.24).

Als het je zelf leuk lijkt bij te dragen aan evenementen, kan je actief worden bij een commissie. Commissies organiseren (bijna) alle evenementen van de HSVL. Niet alleen is dit een leuke manier om de organisatie van een groot evenement van de andere kant te zien en hier actief aan bij te dragen, ook doe hier ervaring op die je voor de rest van je leven bij je draagt.

Let op: Door lid te worden ga je akkoord met ons protocol voor gegevensgebruik. Meer weten? Kijk dan hier.