coronavirus

Algemene afspraken

De HSVL houdt zich ten alle tijde aan de RIVM-richtlijnen en de gestelde afspraken met de Universiteit Leiden. Hier nog even alles op een rijtje zodat je als HSVL lid goed geïnformeerd bent over de laatste stand van zaken:

  • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand, ook als commissieleden onderling. Let hier met name op als je een fysieke activiteit organiseert, dit is netjes naar de leden en de omgeving toe.
  • Was regelmatig je handen. Zorg er bij een activiteit voor dat je het goede voorbeeld geeft en vraag bij het bestuur na wat de mogelijkheden zijn voor desinfectie stations/handgels op jouw activiteit.
  • Nies of hoest in je elleboog. Zo geef je nogmaals het goede voorbeeld en hou je jouw omgeving veilig. Blijf thuis bij klachten. Het bestuur prijst je normaliter als jij bij een activiteit ondanks wat snotteren of verkoudheidsklachten toch jouw aanwezigheid en inzet toont. In coronatijd vragen we je echter om bij klachten toch thuis te blijven.
  • Meld bij jouw commissiepraeses of commissieleden dat je hier last van hebt en blijf vooral thuis. Zo doe je jezelf en ons een plezier en houd je het besmettingsrisico minimaal. Communiceer open naar jouw commissie en het bestuur. Heb je aanhoudende klachten en vermoed je corona? Schaam je vooral niet om het aan je commissie en/of het bestuur te melden. Zij zullen hier discreet mee omgaan en zo voorkomen we samen verspreiding. Laat uiteraard ook weten wat de uitslag van de test is, indien je deze hebt laten afnemen.

Houd altijd het laatste nieuws omtrent corona goed in de gaten. Ben je benieuwd naar het beleid van de Universiteit Leiden omtrent corona? Kijk dan op: https://www.universiteitleiden.nl/dossiers/coronavirus/updates

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *